Thuis

Jiangsu XinLingYu Intelligent Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

China Jiangsu XinLingYu Intelligent Technology Co., Ltd. certificaten
China Jiangsu XinLingYu Intelligent Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Ons Team
  Onze firma wordt georganiseerd door deskundige beroeps die adequate kennis over de industrie hebben en begrijpt behoorlijk hun baan. Wij hebben ook een team van ingenieurs die in het uitbrengen van een kwalitatief product efficiënt genoeg zijn. Ons team is goed berijmd en kent de norm, dieaan zij tijdens de productie, de verpakking en het leveren van deze producten voldoen. Zij zijn ook vertrouwd die het mechanisme wij in de productieeenheid gebruikt.

   

   

   

  Waarom ons?
  Wij brengen onze klanten een brandkast en beveiligen product dat met zijn duurzaamheid bekwame prestaties blijft geven. Ons geheel gamma van producten is zuiver veilig voor het milieu en vanaf de de industrienormen ontwikkeld. Wijze kwaliteit zijn zij hoog en zeer economisch geprijst. Wij worden gesteund door een efficiënt team en een goed uitgeruste infrastructuur die ons ook geschikt maakt om bulkorders in de bepaalde kalender te leveren.


  Onze Voortreffelijkheid
  Onze kennis heeft meer dan 20 jaar met het bloeien in de universele Aluminiumindustrie gefunctioneerd, waar wij goed gedachte-uit als vlekleverancier voor de belangrijkste en afgeleide industrieën evenals voor de industrie van de aluminiumgieterij zijn. Onze baanbrekende moderne kolossale materiaal en planoplossingen dat rentabiliteitsverdienste beschermen gaan beter verminderd energierendement, bevestigend onderbreking, en langere reparatiecycli.

  Onze aanwezigheid wereldwijd en lokale ervaring staan ons toe om de meest geschikte en rendabele technische oplossingen aan te bieden die zullen bijdragen tot de productiviteit en de efficiency van onze klanten. In de aluminiumindustrie, concentreren wij onze inspanningen op de volgende zorgen:

  • Verzeker de veiligheid, de betrouwbaarheid, en de productiviteit van het materiaal
  • Onderdruk korundopeenhoping
  • Weersta mechanisch misbruik
  • PRODUCTEN & TOEPASSINGEN
  • INSTALLATIE, HET OPDRAGEN EN KANT EN KLAAR ONDERHOUD
  • KANT EN KLARE NIEUWE PROJECTEN
 • OEM / ODM

  ???

 • R & D

  Wij hebben een sterk team, zijn er oude deskundigen die bezig zijn geweest met het hot-dip galvaniseren meer dan 30 jaar, technische backbones die 20 jaar van het hete galvaniseren, en jonge ingenieurs met hoge academische achtergrond en theoretische kennis heeft. Ons technisch team leidt diepgaand onderzoek naar diverse gebieden, met inbegrip van mechanisch materiaal, chemische reacties, ook informatie en intelligentie.

Contactgegevens
Jiangsu XinLingYu Intelligent Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Cecil Hui

Tel.: 86-18861520898

Fax: 86-510-68930088

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)